even

kennis maken

Over ons

Showroom meubelmakerij

MIDDEN NEDERLAND 

Onze showroom en meubelmakerij bevinden zich in Putten, tussen Amersfoort en Harderwijk. In de showroom bezichtig je onze handgemaakte designtafels, bijpassende dinerbanken, en de eiken lattenwanden van I-wood. 

Ons deskundige team staat voor je klaar om je te helpen de juiste keuzes te maken wat betreft de maat van je tafel, leiden je door de voors- en tegens van alle tafelpoten, helpen je bij het kiezen van de beste kleur en afwerking. De koffie staat voor je klaar!

De showroom is geopend van maandag t/m donderdag en zaterdag van 10.00-16.00u. Een afspraak plan in je in via de online agenda. De showroom bevindt zich bóven onze werkplaats. Via het raam kijk je hier zo naar beneden de meubelmakerij in.  Let op, deze is alleen met de trap bereikbaar.

Wil je je vast online orienteren? We hebben handige tool voor thuis ontwikkeld. Stel HIER alvast zelf je tafel samen, of bestel zelfs online. 

INPLANNEN

Team Lijn M

Naast Dennie en Marleen, zijn er nog 3 mensen werkzaam bij Lijn M. Bastiaan werkt in de meubelmakerij, en Petyre en Chantal zijn volop op kantoor en in de showroom aanwezig. 

Verder werken wij prettig samen met een aantal zelfstandigen voor het lassen, coaten van de poten, en is ook het transport uitbesteed.

Het bedrijf Lijn M

Wij houden bij Lijn M van flexibel, snel en persoonlijk werken! Bij ons krijg je veel persoonlijk contact, snelle reacties op je vragen en is het laagdrempelig mogelijk een afspraak te organiseren. Wij volgen de interieurtrends op de voet, en dat reflecteert dan ook weer in onze collecties! Onze showrooms houden wij wekelijks, dan wel dagelijks bij om jou van ultiem oogplezier te voorzien! Wil je meer weten over Lijn M? Lees dan hier verder..

Onze historie

Meet the creators

Wat hebben wij het leuk! In 2013 zijn wij samen gestart, en hebben inmiddels ontzettend veel mensen een Lijn M stuk in hun woning. Samen met ons team zorgen wij dat iedereen persoonlijk wordt geholpen, op afstand, maar ook in onze showroom bij de meubelmakerij. Wij houden ons aan de afspraken en ontwikkelen ons doorlopend. Nieuwsgierig? De koffie staat klaar!

Marleen

Dagelijks vindt je mij in onze meubelmakerij in Midden Nederland. Hier werk ik met hulp van ons kleine team, aan de ideale tafels van onze klanten. Ik zie elke bestelling als uniek stuk, men heeft deze immers helemaal zelf samengesteld. Bij elke tafel streven we letterlijk naar de beste uitstraling. Ik maak voor jou een duurzaam, uniek product, zodat je hier jarenlang plezier aan mag beleven.

Dennie

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.