even

kennis maken

Over ons

Showroom meubelmakerij

H E A D Q U A R T E R  >  Ons paradepaardje, deze trendy showroom boven onze meubelmakerij. Hier staan alle tafels opgesteld, bekijk je alle dinerbanken, test je de eetstoelen en kijk je zó vanuit het toffe stalen raam, naar beneden de werkplaats in. Je kunt dus live meekijken hoe de tafels met de hand worden gemaakt. 

We zijn hier alleen de zaterdagen geopend tussen 10.00-16.00u, en we werken het liefst op afspraak omdat we je graag wat laten zien en vertellen. Natuurlijk krijg je ook evengoed gewoon zo lang je wilt de tijd om op jezelf rond te kijken. 

Deze showroom is op een eerste verdieping en alleen per trap te bereiken.

Het adres is: Hoge Eng Oost 19-3, Putten.

Contact

Lijn M bij Loods 5

S H O P - I N - S H O P  > Natúúrlijk ken jij Loods5! Loods5 is al jaren een begrip in interieurland. Binnen Loods5 Amersfoort verkopen wij in 2 verschillende units onze hippe accessoires en stoere meubels. Hier shop je gerust de hele dag, en dan is natuurlijk het kunstje om ons te herkennen! Maar als je ons volgt, moet dat no problem zijn! Vind hier meer..

Het adres is: Euroweg 1, Vathorst (Amersfoort).

Vind locatie

Team Lijn M

Naast 'the creators' is daar nog in ons kleine team: Petyre! Zij werkt vaste momenten in de week en kom je tegen in de showrooms bij Loods5! Op zaterdag is ze in onze nieuwe showroom boven onze meubelmakerij in Putten aanwezig om advies te geven over jouw tafel-op-maat. Petyre is een vrolijkerd, en rap van tong, en vooral een echte gastvrouw. 

Het bedrijf Lijn M

Wij houden bij Lijn M van flexibel, snel en persoonlijk werken! Bij ons krijg je veel persoonlijk contact, snelle reacties op je vragen en is het laagdrempelig mogelijk een afspraak te organiseren. Wij volgen de interieurtrends op de voet, en dat reflecteert dan ook weer in onze collecties! Onze showrooms houden wij wekelijks, dan wel dagelijks bij om jou van ultiem oogplezier te voorzien! Wil je meer weten over Lijn M? Lees dan hier verder..

Onze historie

Meet the creators

Dit is mijn passie! Mij tref je aan de voorkant, of in je mailbox. Ik vind het prettig persoonlijk te werken en sta graag voor je klaar met het beste advies over het uitzoeken van je tafel of stoelen. Ik hou van de mooiste producten en zie ze ook graag goed gestyled bij jou thuis! Tot ziens!

Marleen

Ik maak eigenhandig jouw zelf gekozen eettafel.
Bij elke tafel streef ik weer naar perfectie door met de hand de balken bij elkaar te zoeken en te verwerken om jouw tafel de juiste uitstraling te geven. Ik maak voor jou een degelijk, uniek product, zodat je hier jarenlang plezier aan mag beleven.

Dennie

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.