Deense

eiken wandpanelen

I-Wood houten wandpanelen

Informatief

Als eerste en enige van Nederland koop je bij ons: kant en klaar houten panelen met eiken latten en geluidsabsorberend zwart vilt ertussen. Zowel verticaal als horizontaal te gebruiken, op je muur of plafond. 

Snel naar bestellen, klik HIER!

De panelen zijn een combi van MDF met eiken en vilt. Ze zijn zelf makkelijk te monteren door op een wand te verlijmen met een 'high tack-kit' of vast te schieten met een tacker op een regelwerk of rechtstreeks op een hout- of gipswand. De panelen zijn 30 cm breed en 279 cm lang. De dikte is 16mm en het gewicht per stuk 7,7kg. 

 

Detail: Maat van de latten zijn 35mm breed en de tussenruimte is 16mm. De diepte van de tussenruimte is 11mm tot aan het vilt. Het vilt is 3mm dik en gemaakt uit gerycled plastic. De achterkant is dicht met een eiken laagje. 

De m2 prijs komt neer op € 146,- incl. BTW. 

In verschillende kleuren* te verkrijgen. Panelen in kleur hebben een prijstoeslag van €6,95 per paneel (279x30 cm).

Je besteld de panelen, of proefstalen hiervoor in onze webshop.

Heb je langer nodig? We kunnen de panelen speciaal voor jou bestellen met vingerlas. De naadjes zijn dan niet recht, maar lopen mooi in elkaar over. Deze panelen zijn 240+ vingerlas = 255 cm lang x 30 cm breed.

 

Wij zijn enkel toeleverancier van onze wandpanelen. 

Wil je dit niet zelf monteren? Wij werken met partner Avenue Design, zij kunnen dit als interieurbouwer voor je monteren op de gewenste plek.  Prijzen vanaf €32,- per m2. 

   

  

   

* Er kunnen geen rechten worden ontleend aan kleurechtheid via beeldscherm. Hout is een natuurproduct en de ondergrond heeft invloed op de kleuring, waardoor er lichte kleurverschillen kunnen ontstaan. 

Bestellen

Meet the creators

Dit is mijn passie! Mij tref je aan de voorkant, of in je mailbox. Ik vind het prettig persoonlijk te werken en sta graag voor je klaar met het beste advies over het uitzoeken van je tafel of stoelen. Ik hou van de mooiste producten en zie ze ook graag goed gestyled bij jou thuis! Tot ziens!

Marleen

Ik maak eigenhandig jouw zelf gekozen eettafel.
Bij elke tafel streef ik weer naar perfectie door met de hand de balken bij elkaar te zoeken en te verwerken om jouw tafel de juiste uitstraling te geven. Ik maak voor jou een degelijk, uniek product, zodat je hier jarenlang plezier aan mag beleven.

Dennie

design: Inzpire Design & Communicatie | webdevelopment: Haagen Web&App
 

Deze site gebruik cookies

Accepteren

Bekijk welke cookies wij gebruiken.